Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας  με την επωνυμία Βιοτεχνία & Εμπορία Ιατρικών Κατασκευών Αφοί Καγιάφα OE με έδρα την Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στον τομέα του ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού από το 1978 από τον ιδρυτή της Στυλιανό Καγιάφα.

Έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε προϊόντα της εταιρίας μας, τα οποία έχουν κυριαρχήσει στην αγορά του ιατρικού χώρου, σύγχρονης τεχνολογίας με συνεχή βελτίωση και πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Τα αναφερόμενα προϊόντα είναι δικής μας κατασκευής κατά το μεγαλύτερο ποσοστό καθώς και εισαγωγές από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού. Πρωταρχικός μας στόχος πάντα είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων με βάση τη λειτουργικότητα, τη μέγιστη δυνατή εργονομία, προσαρμοσμένα πλήρως στις ανάγκες σας αφού εξετάζουμε την κάθε εκδήλωση ενδιαφέροντος χωριστά και λόγω κατασκευής σε συμφέρουσες τιμές.

Επίσης θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε, ότι η εταιρία μας ασχολείται με ανοξείδωτες καθώς και ειδικές κατασκευές σε παιδιατρικά, χειρουργικά, μαιευτικά, ουρολογικά, ορθοπεδικά, δερματολογικά, Ω.Ρ.Λ., φυσιοθεραπεία, καρδιολογία κ.α. Οι κατασκευές αυτές δεν περιλαμβάνονται όλες στον κατάλογο που ακολουθεί, γιατί δεν εμπίπτουν στη σειρά παραγωγής της βιοτεχνίας μας, αλλά κατασκευάζονται κατόπιν ζήτησης και συνεννόησης με τους χρήστες.

Καθώς στόχος μας είναι η εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων μας μπορεί να υπάρχουν αλλαγές σε ορισμένα χαρακτηριστικά.

Απόφαση ΚΥΑ
Μητρώο κατασκευαστών ιατροτεχνολογικών προϊόντων
ΣΗΜΑ CE Ι 082 11 06
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ι